//Its all about 1D
Like this blog ? Follow it . Hate it ? Just go to yourHome.
Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
Saturday, 31 March 2012 @ 07:04 | 0 Comment [s]

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :


FIRST PRIZE ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch


NOTES : contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')
BEST BY : 30/04/2012 -atau maybe dipanjangkan-

Gambar yang dipetaruhkan :

1.


2.



3.



Taggie2 friends :

Lissa
Nadiah
Aimi





0 Comment(s)

Older Post | Newer Post
This girl have beeen taken by someone who live far away from here :')

Click






Profile


Hello Eartlings. Welcome to my Vogue. It's all about One Direction. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Use Nice Word .
Or I'll hate you so damn !

Entry Profile Stuff Links


Now Playing


Forever Young by One Direction


Tagboard



Contest & Giveaway


Just klik ;) Nanti dia terus ke entry contest








Twitter



Round of applause


Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping

Hakmilik Si Directioner Gedik