//Its all about 1D
Like this blog ? Follow it . Hate it ? Just go to yourHome.
In Love With Watak Utama ?!
Thursday, 7 June 2012 @ 08:12 | 0 Comment [s]

Haihai ^^ Korang faham tak dengan tajuk entry kat atas tu ? haha x3 Act , hikma nak share korang sikit ni ^^

Hikma ni senang jatuh cinta dengan watak utama dalam filem . Maybe orang in love dengan orang paling hensem dalam filem , tapi hikma lain . Tak kisah laa watak utama tu hensem or tak , hikma memang in deep love lorrhh ~ haha x3

Example :

Watak utama : Fashion King

Watak utama : Rooftop Prince

Watak utama : Lie to me

Watak utama : Scent of woman

Watak utama : Boys over flower

Watak utama : Salamender guru and the shadow gang

Watak utama : Playful kiss

Watak utama : Love you thousand times

Watak utama : 49 days

and banyak lagiiii ~

hehe , hikma saja je nak share benda merepek ni ngan korang ^^


0 Comment(s)

Older Post | Newer Post
This girl have beeen taken by someone who live far away from here :')



Hello Eartlings. Welcome to my Vogue. It's all about One Direction. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Use Nice Word .
Or I'll hate you so damn !

Entry Profile Stuff Links

Now Playing

Forever Young by One Direction


Contest & Giveaway

Just klik ;) Nanti dia terus ke entry contest


Round of applause

Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping

Hakmilik Si Directioner Gedik