//Its all about 1D
Like this blog ? Follow it . Hate it ? Just go to yourHome.
Pre-Birthday Giveaway
Friday, 11 January 2013 @ 21:49 | 2 Comment [s]



*klik banner for join*

Korang korang , another giveaway ! Syoknyaaa :3

Jom join :) Syaratnya mudah dan hadiah menarik gituuu ~

1. 1x Maxi dress leopard print untuk seorang Top Referral.
2. 2x necklaces untuk entri paling kreatif untuk dua pemenang.
3. 3x pieces of SAVEE facial mask untuk tiga pemenang by random.
4. 3x full body doodle untuk tiga pemenang by random.
5. 5x blog banners GIF untuk lima pemenang by random.
6. 5x mustache corner notebook untuk lima pemenang by random.

Menarikkan?! Betul betul betul :)

Nadrah Zulkifly :

Korang nak tau tak , yang kak Nadrah buat graphic design untuk t-shirts . Nak tengok ? Tekan sini :) Hikma suka sangat , sebab design dia comel gilozzzzz :3 Hahaha gilozzz pun boleh x) If korang nak buat baju untuk kelas ke kelab ke or random things , korang patut tempah kat kak Nadrah . Lawa tauuu ? heee :D Harga pun berpatutan . So , tak rugi kalau korang nak order graphic design untuk t-shirt kat kak Nadrah *peace*

Look at picture below :





Cantik kan ? Kan ? Orang bagitau taknak percaya :p eceehhhh



2 Comment(s)

Older Post | Newer Post
This girl have beeen taken by someone who live far away from here :')

Click






Profile


Hello Eartlings. Welcome to my Vogue. It's all about One Direction. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Use Nice Word .
Or I'll hate you so damn !

Entry Profile Stuff Links


Now Playing


Forever Young by One Direction


Tagboard



Contest & Giveaway


Just klik ;) Nanti dia terus ke entry contest








Twitter



Round of applause


Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping

Hakmilik Si Directioner Gedik