//Its all about 1D
Like this blog ? Follow it . Hate it ? Just go to yourHome.
Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin
Friday, 3 May 2013 @ 16:17 | 0 Comment [s]

*klik banner for join

Hai awak awak semua :) Nak join Miraa Hussin lagi hee . Dah banyak kali masuk giveaway / contest , tapi tak pernah menang . So harap sangat kali ni boleh menang .

Act , lagi beberapa hari je tarik tutup tapi hikma nak masuk jugak :)

Hikma nak menang sebab hikma sangat suka Tabung Canon tu ._. Just wow ! Hikma nak tabung tu sangat sangat . Mula-mula hikma ingatkan tu camera betul haha . Laka laka laa hikma ni . Tapi takpe , tabung pun tabung laa . Btw , hadiah lagi satu 1 year membership @MHB . Wahh kan best kalau shopping banyak banyak kat MHB hee :) Kan hikma dah cakap hikma tak pernah menang any contest pun setakat ni , so hikma harap sangat dapat menang giveaway ni :)

Bloggos ditaggie :

Beautiful .


0 Comment(s)

Older Post | Newer Post
This girl have beeen taken by someone who live far away from here :')



Hello Eartlings. Welcome to my Vogue. It's all about One Direction. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Use Nice Word .
Or I'll hate you so damn !

Entry Profile Stuff Links

Now Playing

Forever Young by One Direction


Contest & Giveaway

Just klik ;) Nanti dia terus ke entry contest


Round of applause

Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping

Hakmilik Si Directioner Gedik